Är det värt att anlita hjälp med hemstädning i Uppsala?

Jag är, eller var i alla fall tidigare, lite tveksam när det kommer till det här med städhjälp. Visserligen avskyr jag att städa, det är nästan så att en begravning är att föredra i jämförelse,

Jag är, eller var i alla fall tidigare, lite tveksam när det kommer till det här med städhjälp. Visserligen avskyr jag att städa, det är nästan så att en begravning är att föredra i jämförelse, men samtidigt känns det lite som att det är i det lataste laget att inte ens ha ork att städa sitt eget hem.

Med det sagt hade det dock varit guld värt att kunna ha det rent och fint där hemma utan att behöva städa på egen hand. Efter en inre debatt med mig själv bestämde jag mig därför för att efter många om och men leta upp en städfirma som kunde hjälpa mig med hemstädning i Uppsala.

NOX hjälpte mig med hemstädning i Uppsala

Den städfirma jag valde att satsa på heter NOX. Jag hittade dom via en Google-sökning och såg på deras hemsida att de bland mycket annat erbjuder hemstädning i Uppsala. Jag bokade en tid direkt via hemsidan.

Några dagar senare dök två kvinnor från NOX upp hemma hos mig den tid vi kommit överens om. Efter att ha presenterat sig släppte jag in dem och de skred genast till verket och började städa.

Då jag ska ha besök av min bror, hans flickvän och deras lilla dotter i helgen samtidigt som lägenheten hunnit bli alldeles för rörig bestämde jag mig för att betala för en storstädning. Det är alltså en extra noggrann städning som utöver de vanliga städmomenten även inkluderar saker som fönsterputsning, borttagning av ingrodd smuts och fett, och liknande moment.

Är jag nöjd eller missnöjd?

Eftersom min lägenhet är relativt stor samtidigt som jag har väldigt mycket möbler tog det några timmar för lokalvårdarna att bli klara. Det är verkligen inte konstigt med tanke på hur noggrann städningen var. Detta var verkligen en typ av hemstädning i Uppsala där lokalvårdarna inte lämnade minsta lilla detalj åt slumpen.

Men hur blev då resultatet när de väl var klara? Helt utomordentligt! Jag har svårt att minnas senast min lägenhet var i ett så här bra skick, vi får gå minst några år tillbaka i tiden. Nu ser jag extra mycket fram emot att få besök av min bror och hans familj! Tack för det NOX!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *