Det går att sälja fuktskadad husbil

Ja, faktiskt så går det att sälja en fuktskadad husbil även om de flesta kanske inte tror det. Vi köper gärna eftersom vi specialiserat oss på att sanera och renovera just husbilar som fått någon

Ja, faktiskt så går det att sälja en fuktskadad husbil även om de flesta kanske inte tror det. Vi köper gärna eftersom vi specialiserat oss på att sanera och renovera just husbilar som fått någon form av fuktskada och sedan sälja dem vidare till nya ägare. Vänd dig till oss för en förutsättningslös kontakt så kommer vi överens om vad som går att göra med just din bil och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Vi kan sälja en tidigare fuktskadad husbil

Det kan låta konstigt att vi som företag faktiskt letar efter fuktskadade husbilar, men vår specialitet är att först och främst åtgärda det som behövs. Sanera, byta ut och snygga till förstås och när fukten är borta och bilen åter i gott skick så kan vi sälja den till nya ägare. Det här är något som en ensam privatperson kan ha väldigt svårt att genomföra själv, därför är det mycket enklare och mer lönsamt att vända sig till oss om du vill ha hjälp med Ledande sälja fuktskadad husbil och till och med få betalt för att bli av med det där dåliga samvetet som kanske blivit stående alltför länge i förhoppning att problemet med fukten ska lösa sig på något bra sätt.

Inte bara fuktskador

Även om vi är experter på att köpa och sälja fuktskadade husbilar så hanterar vi även husbilar med andra sorters defekter som plåtskador, motorfel eller liknande. Så om du har en husbil som bara står och tar upp en massa plats men som du inte längre kan använda av något skäl är det dags att göra något åt det. Låt oss hjälpa till att lösa problemet, vi är baserade i Stockholm men det spelar ingen roll var du finns eller var din husbil har blivit stående eftersom vi kan hämta var som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *