Schysst kontorsstädning i Stockholm.

Frågor om kontorsstädning Stockholm

Det här är en skriftlig version av förra veckans frågekvart om kontorsstädning Stockholm. Hej, Ni känner ju säkert till mig redan om ni följer Fredriks blogg. Jag heter Alicia och har varit Fredriks flickvän sedan

Det här är en skriftlig version av förra veckans frågekvart om kontorsstädning Stockholm.

Hej, Ni känner ju säkert till mig redan om ni följer Fredriks blogg. Jag heter Alicia och har varit Fredriks flickvän sedan 18 års ålder. Som han säkert även berättat arbetar jag sen många år inom kontorsstädning Stockholm på det här företaget. Om jag förstod det rätt skulle jag besvara era frågor här i livesändning så då kan vi väl börja.

Hur är livet inom kontorsstädning?

Det är slitigt men underbart. Om ni bara visste vilka härliga människor man får träffa i Stockholms städbransch så skulle ni också söka er hit! Det bör tilläggas att kontorsstädning inte är för alla utan du bör vara ansvarsfull med gott sinne för humor. Det är hårt arbete så om du inte kan hålla dina tider och kontinuerlig kvalité bör du söka dig bortåt.

Hur är marknaden i Stockholm?

Det finns många härliga firmor i Stockholm. Jag är en fredlig människa och kramar hellre om mina branschkollegor än att se dem som konkurrenter som ska krossas. Det är allt för vanligt i Stockholm att hata sina konkurrenter. Jag är uppväxt i en kärleksfull miljö hos mina morföräldrar där jag fick lära mig tidigt att älska alla. Men trots det hade jag väl självklart fortfarande velat ha mer arbete än de andra firmorna. Ett rättvist byte i mina ögon vore om de tar engångs städningarna medan vi kniper de schyssta kontrakten haha!

Hur träffades du och Fredrik?

Det var ingen fråga om kontorsstädning! Men jag kan väl besvara den också. Vi gick i samma klass på Tibble gymnasium för en massa år sedan och det var kärlek vid första ögonkastet. Vi har hållit ihop sen dess! Det finns faktiskt en väldigt rolig historia om hur jag fick upp ögonen för Fredrik. Den inkluderar bland annat en utter, toalettpapper och en massa sprit! Det kanske inte är rätt läge för den historien nu dock haha.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *