Magasinering i Stockholm

Det finns många tillfällen i livet när det behövs lite extra utrymme för dina saker. I Stockholm finns det flera möjligheter till magasinering av allt från större möbler till några lådor, och även värdehandlingar. Mellan

Det finns många tillfällen i livet när det behövs lite extra utrymme för dina saker. I Stockholm finns det flera möjligheter till magasinering av allt från större möbler till några lådor, och även värdehandlingar.

Mellan bostäder

Det är inte alltid lätt att få datum för utflyttning och tillträde till ny bostad att stämma överens på ett smidigt sätt. Ofta kan det behövas andra lösningar så att flytten ändå känns hanterbar på ett bra och säkert sätt. En lösning är magasinering hos något företag runt om i Stockholm. På så sätt behöver du inte stressa med datum eller med flyttstädning. Du får hjälp med flyttkartonger och även med transporten till magasinering i eller runt Stockholm om du önskar det. Med dina saker i säkert förvar kan du fokusera på planering av din nya bostad och om du vill få tid till renovering eller enklare fix innan du flyttar in. Att förvara dina saker på annat håll kan även vara en bra lösning om du ska renovera ditt nuvarande hem och helt enkelt behöver mer plats att jobba på, eller om det är möbler som du är rädd om och som behöver skyddas mot damm och smuts.

Möjligheter till magasinering i Stockholm

Förrådsutrymmen finns att hyra i alla delar av Stockholm om du behöver magasinering av dina möbler eller andra saker. Mitt i stan, i förorten och i kranskommunerna. Det finns smidig hjälp att få för att räkna ut hur stort förråd du behöver, både genom att prata med någon personal på plats eller via hemsidan. Det finns alltifrån små kassaskåp för värdehandlingar till stora förråd där hela ditt bohag från en villa eller lägenhet ryms, och allt däremellan. För egen del behöver du ha en försäkring som täcker det som du vill magasinera, och sedan står företaget för säkerhet och trygghet. Det ska finnas larm som kopplas till ett vaktbolag, belysning med rörelsedetektor, staket och kodlås, så att du ska känna dig trygg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *