Om stamspolning i Göteborg

Behöver du hjälp med stamspolning i Göteborg, men har inte helt full koll på vad detta innebär och hur det går till? Följ med lite mer i denna artikel så förklarar vi hur processen går

Behöver du hjälp med stamspolning i Göteborg, men har inte helt full koll på vad detta innebär och hur det går till? Följ med lite mer i denna artikel så förklarar vi hur processen går till och var du kan få hjälp med stamspolning i Göteborg!

Vad är stamspolning?

En stamspolning innebär att man rengör rören som finns i fastighetens källare till huvudledningen på gatan. Detta sker genom att använda en speciell rensslang som producerar högtrycksvarmvatten, eller förenklat sagt, sprutar vatten med ett högt tryck genom de igentäppta rören.

Resultatet av en stamspolning inkluderar:

  • Den kan förlänga rörens livslängd – vilket sparar dig pengar i längden.
  • Du minskar risken för stopp i fastigheten eftersom beläggningar av fett i rören spolas bort.
  • Andra föremål som har fastnat i rören kan spolas bort.
  • Tar bort dålig lukt från avloppet

När bör man använda stamspolning?

Först och främst kan det vara en bra idé att beställa stamspolning med jämna mellanrum, cirka en gång var sjätte år i din fastighet. Men vanligast brukar man vänta för länge – tills rören är blockerade med avlagringar, fett och smuts och att det blir stopp eller översvämning i avloppet. Stamspolningen hjälper till att ta bort allt som har fastnat i rören och göra dem så att säga rena.

Det kan vara dags att beställa stamspolning i Göteborg om till exempel: vattnet rinner undan sakta, bubblar och låter i diskon samt luktar illa från avloppet.

Beställa stamspolning i Göteborg

Även om stamspolning kan låta enkelt, så är det viktigt att du väljer en svensk stamspolning Göteborg som utför arbetet på ett fackmannamässigt sätt och med garanti. Det beror framför allt på att du vill försäkra dig om att entreprenören har tagit bort allt skräp som finns i rören. Vanligast brukar de bättre firmorna erbjuda en rad av service som spolning, rörinspektion, slamsugning åt både villor, hyreshus och bostadsrätter. Därtill bör de ha flera år av arbetslivserfarenhet av att göra uppdrag åt både privat, statliga verksamheter och företag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *