Rökig Texas BBQ i Stockholm

Är du sugen på en riktig Texas BBQ i Stockholm? Det som skiljer en Texas barbeque från annan liknande mat är själva tillagningen. Texas är en spännande delstat där du möter mycket inspiration från grannlandet

Är du sugen på en riktig Texas BBQ i Stockholm? Det som skiljer en Texas barbeque från annan liknande mat är själva tillagningen. Texas är en spännande delstat där du möter mycket inspiration från grannlandet Mexiko som blandas med deras cowboy-stil som lever kvar i städerna. Att gå in på en restaurang och mötas utav både Cowboy-skor och hattar är inget som tillhör ovanligheterna, vilket är en stor charm med Texas. Maten i Texas är väldigt smakrik och deras barbeque rökig. Nu kan du testa på denna fantastiska mat utan att hoppa på ett flyg till staterna.

Catering av Texas BBQ Stockholm

Hos en Avgörande texas bbq stockholm kan du få testa på riktig barbeque precis som i Texas. Restaurangen har lunch öppet, men fokuserar främst på catering. Förgyll din nästa firmafest, födelsedagsfest eller bröllopet med klassisk mat från Texas. Gillar man grillning så är en klassisk barbeque perfekt för din tillställning. Dessutom innebär en barbeque mer avslappnad stämning som ofta kan göras till buffé, så att det finns något att välja på för alla. OBS: kan blir lite kladdigt med alla goda såser.

Tillagning av Texas BBQ

Det som är speciellt för just Texas BBQ är tillagningen. Maten består främst av nötkött, revben och olika typer av korv med klassiska tillbehör som coleslaw. Man delar upp Texas BBQ i fyra olika varianter. Varianterna har fått sina namn beroende på vart i Texas den är vanligast.

East Texas-varianten går ut på långsam tillagning av köttet vilket leder till ett kött som mer eller mindre faller av benet.

Central Texas-varianten innebär att man bara smaksätter köttet med salt och svartpeppar. Eventuell sås är valfritt att doppa i när man väl äter.

West Texas-varianten påminner mycket om klassisk grillning.

South Texas-varianten innebär att man marinerar köttet i tjocka, melassliknande såser som håller köttet saftigt även efter tillagningen.

Välj variant utefter dina preferenser, och njut av en riktig härlig Texas bbq i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *