Takläggare i Stockholm som erbjuder kvalité till lågt pris

När en offert är billig i relation till dess konkurrenter, finns det oftast många varningstecken att hålla ögonen öppna efter. När jag först fick hem en offert av takläggaren kunde jag knappt tro mina ögon.

När en offert är billig i relation till dess konkurrenter, finns det oftast många varningstecken att hålla ögonen öppna efter. När jag först fick hem en offert av takläggaren kunde jag knappt tro mina ögon. Ett sådant billigt pris I Stockholm, en av världens dyraste städer, kunde väl ändå inte stämma? 

I min oro att än en gång bli lurad av en takläggare begav jag mig ut på en resa där jag ringde runt till referens efter referens i Stockholm. Resultatet förvånade mig något enormt. Hur kunder en firma som lämnat en billig offert ständigt leverera kvalitétsjobb efter kvalitétsjobb? De goda referenserna kom från både mindre villaägare till större bostadsrättsföreningar. 

Arbetar företaget i fråga enbart som takläggare i Stockholm eller är de även verksamma inom andra städer? 

De utgår ifrån Stockholm men har även verksamhet i Västerås där de har arbetat mycket som takläggare under en lång period och känner till staden bra. Vid enstaka tillfällen kan dem även sträcka sig till andra närliggande städer ifall projektet är rätt. 

Vilka olika taktyper lägger de? Jobbar de även mot professionella beställare?

Företaget arbetar främst mot privatpersoner och bostadsrättsföreningar. De lägger både tak av plåt och tegelpannor, och arbetar efter den takformen som passar både byggnadens konstruktion samt kunds estetiska önskningar. De är med andra ord väldigt kundorienterade och jobbar ständigt med att komma fram till den bästa lösningen för er som kund, vare sig form material.

Lägger de enbart sadeltak eller utför de även andra takkonstruktioner?

Företaget lägger inte enbart Sadeltak utan de jobbar brett och gör allting ifrån enklare flacka tak till mer komplicerade takformer som mansardtak och cylindriskt tak. Allting börjar med en kostnadsfri offert från företaget där det tas reda på vilken form och vilket material ni är intresserade av.

  Det går att nå de både telefon där de oftast svarar samt över mejl, där de allt som oftast också brukar vara väldigt snabba på bollen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *