Väck din musikerdröm – attefallshus Stockholm

Att repa i ett bostadshus är inte alltid så populärt och replokaler i Stockholm kan vara dyra, därför kan attefallshus vara den lösning du behöver. Även ett litet avstånd från villan gör att störningarna blir

Att repa i ett bostadshus är inte alltid så populärt och replokaler i Stockholm kan vara dyra, därför kan attefallshus vara den lösning du behöver. Även ett litet avstånd från villan gör att störningarna blir små, och med ett sånt här bygge får du alla möjligheter du behöver för att väcka liv i din musikerdröm. Det är aldrig för sent att följa sin längtan och ge plats i livet för det som hjärtat brinner för.

Attefallshus för hårdrock eller klassiskt

Attefallshusen kan fungera lika bra oavsett vad det är för musik du vill spela. Det finns en viss begränsning i ytan, eftersom de bara får vara 30 kvadratmeter, så någon större orkester kommer inte att kunna gå in, även om det lär gå bra att repa med ett band. Lösningar för akustiken kan behöva anpassas beroende på om det är hårdrock med kompisarna som gäller, eller ensamma timmar med klassiskt fiolspel. Välj att skapa ett avgörande attefallshus Stockholm där dina drömmar får plats. Med attefallshus är det inte ens krångligt. Eftersom det inte behövs något bygglov är processen betydligt enklare än vid andra byggen. Trots det har du relativt fria händer att utforma huset så att det passar just dina behov.

Regler för attefallshus Stockholm

Du kan bygga attefallshus på din tomt i Stockholm, och för att det inte ska vara nödvändigt med bygglov krävs det att det sker i anslutning till ditt bostadshus. Byggnaden får vara på max 30 kvadratmeter och vill du ha flera attefallshus vid villan i Stockholm så gäller det att de får vara max 30 kvadratmeter sammanlagt. Det kan vara tillåtet att bygga mer än så, men då krävs bygglov. Bygglov kan också krävas om det blir ett särskilt högt hus eller om du vill bygga det nära tomtgränsen. Om du inte vill störa kan det ju kännas lockande att placera det så långt från bostaden som möjligt, men då blir det risk att du stör grannarna istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *